Hobby

Jag behöver en hobby. Jag har tittat klart på alla New Girl avsnitt som kommit ut, säsong 6 kommer ut den 20 september och det är inte ens säkert att jag kommer kunna titta på de då. Har så mycket dötid liksom. Jag jobbar ju på vardagarna men sen så gör jag inte så mycket, jag rider, tittar på tv och glor in i mina socialamedier. Jag ska försöka spendera mer tid med Jonas nu. Det har varit lite fullt upp med jobb och han som precis börjat på universitet. 
Jag kom precis på att jag borde börja motionera mer... jag är en latmask. Tycker det är så tråkigt, det är lite roligt att gå på gym. Men att bara ta sig ut och springa i naturen är typ det tråkigaste som finns. 
 
Hmm, jag ska försöka bli lite mer aktiv och kreativ. Det har varit så lätt när man gick i skola, var barn och fick allt serverat mer eller mindre. Nu hänger allt på en själv, om jag inte tar tag i det så blir det inte gjort helt enkelt. Nackdelen med att bli vuxen, det är även det positiva. Jag kan göra precis vad jag vill, men det ligger helt i mina egna händer att få det gjort. Sen tror jag det är svårt att prioritera olika saker och tok-planera inför framtiden. Allt kan ändras över en natt typ och du kan aldrig vara 100% säker på vad du gör om en månad, eller ens det. Man vill liksom hoppa på alla tåg samtidigt som man har kontroll på allt och det kan vara lite svårt. Sen är jag inte van vid vuxenlivet så jag är trött väldigt mycket och ibland nästan lite hypokondriker, eller väldigt uppmärksam på mitt hälsotillstånd. 
 
I alla fall så måste man leva, man kan inte hela tiden hålla tillbaka för att det kanske inte är 100% nödvändigt eller så om 6 månader eller 2 år. Man lever bara en gång, så håll inte tillbaka. Det kan vara smart att sova på saken men om du fortfarande vill en viss sak så mycket att du känner att det är värt det, go for it. You got this! Det löser sig ändå alltid i slutändan på nåt sätt. Det är mitt liv och jag ska se till att det blir precis som jag vill ha det. 
 
choice, reminder, and facts-bild