Well Hello

Det var ett tag sen nu. Jag har inte velat blogga för att jag inte haft tid att göra det ordentligt. Jag kanske inte har det nu heller i och för sig. Jag vill skriva om den sista tiden innan studenten. Både för mig själv, att kanske titta tillbaka på i framtiden, men också för att peppa andra som ska börja gymnasiet eller redan börjat att kämpa och bli inspirerade. Det viktigaste innan studenten tycker jag är att man känner sig förtjänt av det. Att en har jobbat hårt, fått betyg och känner sig nöjd. För grejen med studenten är ju att man ska vara klar med skolan. 
Dessutom är det ju bättre att kämpa medan man har chansen istället för att betala pengar för att man varit lat och i efterhand inser att betyg behövs för att fortsätta utvecklas mot nya mål och karriärer. Studentfesterna blir ju också lite roligare när du känner lugnet av att vara klar och förtjänt att ha kul. 
 
Vad har hänt sen jag skrev sist? 
 
Jag har gjort klart GKLH kursen och är nu djurvårdare på utökad nivå. Jag har även börjat introduktionsjobba och hittills går det jättebra. 
 
Just nu är vi på sluttampen av alla kurser i skolan och det är bara några enstaka uppgifter kvar att göra klart. 
 
Min balklänning är klar och den blev jättefin! Studentklänningen är ännu in the making men den kommer också bli väldigt tjusig. 
 
Min och Eldfots utveckling går framåt och vi är just nu påväg uppåt. Knapparna har vi börjat trycka på och pusselbitarna börjar sakta falla på sina platser. 
 
Våren är här!! De senaste dagarna har det varit 16 grader varmt, riktigt härligt!