Frukost

Det är viktigt att äta en bra och innehållsrik frukost för att starta dagen på allra bästa sätt. Yoghurt, macka, ett ägg, gröt osv. Det finns många sätt att göra en god frukost som också är nyttig! Man kan blanda i söta bär eller lyxa lite sylt på gröten eller varför inte marmelad på en rostad macka? 
Men vissa dagar finns det inte så mycket gott och varierat hemma i skafferien så då kan man få i sig näringsämnen på andra sätt. Kosttillskott! Detta bör man dock inte stoppa i sog hur som helst, utan rådfråga en kunnig person och läsa på noga innan. 

En riktigt smaskig frukost jag åt för några dagar sen såg ut såhär; 


Färska jordgubbar och blåbär på yoghurten, gott och nyttigt! 
Men idag ser min frukost ut såhär... 


Ni kan vara lugna för jag vet vad alla de här tabletterna innehåller och gör för min kropp. De är; omega3, D-vitamin, Järn, B-vitamin och Multi-Kvinna, de andra två är p-piller och allergimedicin. Jag har börjat känna av pollen på sistone och det är riktigt irriterande att gå omkring och snörvla dagarna i enda. Så detta är lösningen, en tablettformad vit extra topping till frukostfilen.

Snälla ta inte detta inlägg helt seriöst, det ser nog "värre" ut än vad det faktiskt är. OCH jag äter även andra saker till frukost OCKSÅ! ;) 
frukost - frukost nyttigt kosttillskott omega3 d-vitamin b-vitamin järn multivitamin kvinna p-piller allergimedicin kestine