Jockey D'lux

Idag har jag legat i, lämnat in sista historiauppgiften för kursen (peppar peppar ta i trä). Läraren sa dock att vi inte skulle ha någon mer inlämning. Jag har även ridit, Eldfot och sedan var jag på ridskolan och red låne-häst, riktigt roligt! Fina hästar :) Måndag och tisdag red jag både Eldfot och Sture, eftersom att Anna var på SM i ungföretagsamhet, hur coolt är inte det förresten!? 
 
Imorgon ska jag jobba och träna, förhoppningsvis blir det också en bra dag, fast med lite mindre regn! Nu är det bara 3 kurser kvar som inte är avslutade ännu. Jag tänkte att jag skulle försöka bli klar med religionen i helgen och på fredag lämnar vi in sista uppgiften på svenskan. Wihoo! Ju fortare jag blir klar, dessto fortare blir jag ledig! 
 
 
Akrivbild. Jag, Anna och Sture.
 
Ledighet - Ridning - SM ungföretagsamhet - Sommarlov - Studenten - THF - hästar - kurser

Frukost

Det är viktigt att äta en bra och innehållsrik frukost för att starta dagen på allra bästa sätt. Yoghurt, macka, ett ägg, gröt osv. Det finns många sätt att göra en god frukost som också är nyttig! Man kan blanda i söta bär eller lyxa lite sylt på gröten eller varför inte marmelad på en rostad macka? 
Men vissa dagar finns det inte så mycket gott och varierat hemma i skafferien så då kan man få i sig näringsämnen på andra sätt. Kosttillskott! Detta bör man dock inte stoppa i sog hur som helst, utan rådfråga en kunnig person och läsa på noga innan. 

En riktigt smaskig frukost jag åt för några dagar sen såg ut såhär; 


Färska jordgubbar och blåbär på yoghurten, gott och nyttigt! 
Men idag ser min frukost ut såhär... 


Ni kan vara lugna för jag vet vad alla de här tabletterna innehåller och gör för min kropp. De är; omega3, D-vitamin, Järn, B-vitamin och Multi-Kvinna, de andra två är p-piller och allergimedicin. Jag har börjat känna av pollen på sistone och det är riktigt irriterande att gå omkring och snörvla dagarna i enda. Så detta är lösningen, en tablettformad vit extra topping till frukostfilen.

Snälla ta inte detta inlägg helt seriöst, det ser nog "värre" ut än vad det faktiskt är. OCH jag äter även andra saker till frukost OCKSÅ! ;) 
frukost - frukost nyttigt kosttillskott omega3 d-vitamin b-vitamin järn multivitamin kvinna p-piller allergimedicin kestine

Birthday hair

Hela helgen har vi firat födelsedagsbarn, farmor fyllde i lördags, syster och eldfot fyllde igår och idag fyller extra farmor. Pappa, jonas och mormor har också fyllt år, första veckan i maj. Det är en riktig födelsedagsmånad i vår familj! 
Och när det är födelsedagsfirande ska man klä upp sig! Jag hade en lång mörkblå klänning och satt upp håret med en blomkrans.


Det är bra att börja öva festfrisyrer inför studenten, så man inte står där dagen innan balen eller studentdagen och har panik. Sen kan man ju alltid gå till frisören, men om man vill spara den där tusenlappen är youtube och övning ett billigt alternativ! 
födelsedag student hår klänning