Livsfilosof

Jag är så inspirerad och börjar se så mycket roliga möjligheter. Jag tar ju studenten nu till sommaren och sen börjar ju liksom "det riktiga livet". Först och främst har jag och Jonas pratat om att tågluffa i Europa nån vecka efter studenten. Sen så har det kommit på tal om "lumpen" eller GMU som det heter nu, till hösten. Detta verkar jätte kul och intressant. Dock är jag inte riktigt säker på att jag vill åka iväg och göra det just "nu". Men Jonas har funderat på det och jag tycker verkligen att det låter som en jätte bra grej att göra, tror att det är väldigt lärorikt.
I support you babe ♥
Sen är det ju på tiden att man skaffar sig ett jobb. Jag kan jobba med nästan vad som helst, är inte direkt kräsen. Lite därför jag kände att GMU var intressant ifall jobb-biten skiter sig. Men iallafall. I sommar ska vi iväg till Gotland på medeltidsveckan med massa från Jonas släkt och jag ser verkligen fram emot det! Har fixat en klänning som passar och farmor hjälper mig att sy en poncho (?) att ha över axlarna till. 
Sen har jag ju redan tänkt att jag ska iväg på nåt ridläger. Känns nästan som en obligatorisk grej om man är hästtjej. Dock får vi se, blir det tågluff får nog ridläger vänta. Men jag ska se om jag får möjlighet att extra jobba lite senare i vår så jag kan tjäna lite pengar inför sommaren. Fick ju reda på igår att jag slipper fysiken från vecka 17 och fram till studenten, eftersom de ska läsa om stjärnor osv, men det har jag redan läst i Astrofysik kursen. Wohoo!! Kanske ska maila till Telia och säga att jag är mer tillgänglig? hmm.. 
Jag har även funderat på att plugga. Dock är jag ganska inställd på att 2016 efter studenten är plugg-fritt. Känns som jag behöver lite paus och vila hjärnan ett tag. MEN, jag är ganska säker att jag vill läsa Biomedicin på MIU, vilket är himla praktiskt. Då kan jag bo hemma (mot någon form av "hyra" I guess), det är nära, jag kan ha hästen hemma och "fortsätta som vanligt" tills jag fått ordning på livet. Men vi får se. Det är långt kvar än.