Huvudbonaden är här

Asså heeelt sjukt!! Idag fick vi våra studentmössor! Så glad och exalterad över en huvudbonad som jag var/är går inte att beskriva. Nog mest exalterad för att allt börjar bli på riktigt nu. Ska ta ordentliga bilder på allt när jag kommer hem! 
 

Student Student 2016 Studentmössa ABCgruppen METG NA13

Kräks

God kväll bloggen. 
Jag ska efter detta inlägg placera huvudet mot kudden och kroppen i horisontalläge i sängen. Har blivit sjuk så ska vara hemma från skolan imorn. Ifall ni undrar vart YouTube-videon jag lovade är så kan jag säga att den är på gång. Har börjat redigera den så snart kommer den upp. 
Imorgon ska jag sova ut och sen ska jag försöka plugga så jag inte hamnar efter i skolan. För hoppningsvis känner jag mig så pass bra att jag kan ge min häst lite kärlek en stund imorgon kväll. 
 
quote, perfect, and real-bild

Skidläger

Hej alla fina människor! 

Just nu sitter jag på "Krogen" i Hamra, Tänndalen. Vi har ätit jättegod middag och just nu dricker vi kaffe/te och pratar.  Var nere i baren (receptionen typ) på "afterski" förut pch köpte en mini-vinflaska rosé, så söt. Haft väldigt trevligt under helgen hittils. Idag åkte jag 6km längd och tränade teknik. Lärde mig massor och känner att jag börjar få mycket bättre koll på grejerna. Dock behöver jag träna upp konditionen så jag orkar med. 
Jag håller på och filmar lite nu under den här skidhelgen så en liten typ "follow me around" kommer upp under den kommande veckan. Blir inte så mycket prat men ni får iallafall se vad jag haft för mig. 

2016 - hamra - längdskidor - skidläger - tänndalen