Världen är sjuk

Igår fick jag tre exempel på hur jävla sjuk världen, eller människor rent ut sagt är. 
 
nr. 1, Läser på nellieberntsson.se där hon skrivit ett inlägg om de sjuka bordellerna på indien där barn och kvinnor blir våldtagna uppemot 30ggr om dan. Polisen i indien är "för" detta, föräldrar säljer sina döttrar till bordellen för att få pengar. Barn som föds i bordellerna blir tvingade att titta på när deras mammor våldtas för att vänja sig vid sitt kommande öde. De ses inte som människor utan sexobjekt, leksaker. Folk har rätt att göra vad de vill med dessa stackars barn och kvinnor och det stannar inte vid våldtäkt. 
 
nr. 2, Jag fick hem nya numret av VeckoRevyn igår. Temat på tidningen var modell-världens baksida. Bland annat, de flesta modeller har ett BMI som är nere på svält, många modeller försörjer sig som prostituerade utöver modellandet och att det ofta finns droger inblandat. Många unga modeller blir utnyttjade av oseriösa på olika vis och ska finnas tillgängliga som fint sällskap på middagar åt äldre män eller de dem jobbar åt. Här kommer den sjukaste berättelsen. Den handlar om modellen Dorota som blir kontaktad av en modellagentur (?) i italien, av en man. Hon kollar upp allting och det verkar vara riktigt allting, hon pratar med referenser osv. Eftersom hon jobbat i italien tidigare var det inget konstigt att hon blev kontaktad. 
Hon åker dit och träffar den här mannen, han bjuder ut de henne på miggad där hon får träffa de som hon ska jobba med. Det blir sent och han erbjuder henne en sovplats hemma hos honom. Hon blir lite misstänksam men han övertalar henne att det är bäst eftersom de ska börja jobba direkt nästa dag. De blir bra vänner och allt går bra.Tills han helt plöstligt slår henne. Det slutar med att han låser in henne hos honom i ungefär 6,5 månader och han misshandlar och våldtar henne. Han tar över alla hennes socialamedier och tvingar henne att prata engelska med sina föräldrar och anhöriga så att han ska förstå vad hon säger. 
Hon berättar bland annat att hon en gång fick följa med på affären och där ser hon en muskulös man som hon tänker kanske hade kunnat rädda henne. När den här psykopatkillen ser att hon tittar på mannen drar han hemme henne och rakar av henne håret och misshandlar henne. 
Jag kan inte återge allt men det är så jävla sjukt. Tillslut blir hon räddad och får sluten psykiatrisk vård lång tid när hon kommit hem till sverige eftersom hon tappat talförmåga och normala saker som hur man duschar osv. Den här mannen har fortfarande inte blivit dömd. SÅ JÄVLA SJUKT. Gå ut och köp den nyaste VR och läs for your self. 
 
nr. 3, programmet "Extremt Bortskämda Barn" som fanns att se på SVTplay. Det handlar om mammor som skämmer bort sina barn, köper extremt dyra kläder till de och behandlar dem som princess-dockor. Det kanske inte låter så farligt men tro mig, it's sick. En mamma är arbetslös och tävlar i skönhetstävlingar med sina barn och lägger ner allt på detta. Barnen är sjukt ouppfostrade och en av de säger i mitten av programmet "Du ljuger din lögnare!" och "Håll käften subba" till sin mamma. Det här barnet är 4år. Samma mamma tillverkar även en Hooters-dräkt till sin fyraåring som hon ska ha i sitt egna uppträdande under skönhetstävlingen, varpå flickan, 4år, dansar en opassande dans som innefattar rörelser som anspelar på sex. Denna dans har alltså hennes mamma lärt henne. 
En av de andra mammorna målar tånaglarna på sin bebis och klär henne i svindyra prinsessklänningar. Så dyra att hon betalar av kläderna till butiken efterosm att hon inte har råd att betala allt på en gång. 
En tredje mamma har två små döttrar varav en är döpt till Princess och de går klädda i rosa princesskläder varje dag, också dessa svindyra. Den äldsta dotterna (ca. 4 år) bär även löshår dagligen och i "dokumentären" får man se när mamman och dottern spray-tanar sig tillsammans och går och fixar naglarna på salong. 
Detta är sjukt för att det är så extremt sexistiskt och de intryck som mammorna ger till sina barn. Det är i princip att man måste fixa sig för att vara vacker och utan alla fina kläder, smink, löshår och gud vet vad, så är de vackra flickorna borta. Jag tänker på det hemska som jag läste om modebranschen i VR. Där vuxna kvinnor har så sjukt dåligt självförtroende och mår väldigt dåligt när de försöker passa in i dessa sjuka ideal som finns. Sen ser jag dessa mammor, särskilt hon som tar sina barn på skönhetstävlingar, hon leder mer eller mindre in de i den sjuka mode och skönhets branschen där idealen är ouppnåeliga för ungefär 95% av världens befolkning. Hur kan man göra så som förälder!?? 
Att från att de bara är bebisar stylea de till tänderna och, även om det inte är medvetet, ge signaler till så lätt influerade individer, barn, att de ska vara på ett visst sätt för att vara vackra. Istället för att ge de självfortroende att varje människa är vacker på sitt sätt och att skönhet kommer inifrån. 
Detta måste vara riktiga skräckexempel men också en riktigt bra tankeställare.