Trasig fot

God morgon allihop! 
Idag är jag hemma. Hemma hemma hemma. Jag blev trampad av hästen igår så jag ska till läkaren om en timme och kolla upp den. Vill egentligen inte, för jag vill inte höra att jag inte får rida eller nåt sånt trams. Men det gör ont och ser inte så bra ut, dessutom har jag min lilla mamma som pushar mig dit. Förhoppningsvis är det ingen fara. 
Han var iallafall väldigt fin när jag red honom igår. Jag är imponerad vilken skillnad det nya bettet gör. Som en helt annan häst! Konstigaste är att det till form är exakt lika som mina andra två bett, bara att detta är sötmalm. Tycker det är roligt när han är så tillfreds och avslappnad. Frustar och känns väldigt trevlig och avslappnad. Om din häst går bra på tredelat så kan jag varmt rekomendera ett sötmalmsbett. Det är billigt dessutom! Kostar bara 149kr på Hööks, vilket är ett jättebra pris för ett bett. 
 
Nu snöar det ute. Funderar på vad jag ska ha för skor och strumpor när jag åker. Osäker på om jag får ner foten i mina vanliga skor utan helvetessmärtor. We´ll see. 
Jag kommer troligtvis ändå kunna rida ikväll eftersom det gör ont när jag går men inte när jag stödjer med tårna, vilket är den belastningen man har när man rider. Jag kanske borde införskaffa såna där jodphurs med stålhätta som man hade när man var liten. Inte första gången jag blir ordentligt trampad om man säger så. 
 
Hoppas ni får en fin dag och så tar ni och följer mig på sociala medier! 
 
Instagram, Snapchat, Twitter - annaaztrom