Magi please

Vart ska jag börja... Vad har hänt hittills? 
 
Red en fantastisk häst. Rörelsemönster & gångarter passade mig som handen i hansken & fick en sjukt bra känsla. Satt & skrattade så kul var det. Vill ha. Dock en del hakar på vägen. Men någon gång snart vill jag ha en "sån"! *pepp*
 
Tränat min egen fyrfoting inför årets första tävling i helgen. Dressyr, nytt program som ska bankas in & målet att allt ska sitta. Vi gör vårt bästa. 
 
Vet inte hur det blir med YT-videon. Känns som att det bara blir B-igt och tråkigt. Jämför mig med alla andra som har bra utrustning = bra material, snyggt och proffesionellt. Jobbar vidare så får vi se hur det blir. 
 
Min vecka började inte på topp men det blir nog bättre. Idag ska iallafall bli en bättre dag än igår. Det bestämmer vi nu. Har en del skolarbete som jag måste ta tag i. Varför är det så? Att man aldrig får tummen ur förrän i sista stund? Varför är det så himla svårt och kämpigt att bara göra sk*ten??! Förstår inte de där väl disciplinerade människorna som gör allt i tid & troget sätter sig efter skolan & pluggar.. För mig är det verkligen jättesvårt & allt måste stämma för att jag ska få ro, ork & motivation att plugga. 
 
Skulle behöva lite magiska knep just nu.