Skywalker

En sån Onsdag! Började med den vanliga morgonrutinen för att sedan hamna i skolan. Där väntade mig och mina klasskamrater ett prov i språkhistoria. Wihooo.... eller nja.. det gick nog precis sådär lagom bra. Lagom är alltid bäst, inte sant !? 
Kom sedan hem, förtärde lite mellanmål och begav mig sedan ut i stallet. Red en kortis på min bruna lilla fyrfoting. Gick sedan in och förtärde ännu ett mål; middag. Packade sedan mina prylar för att placera rumpan i bilen i sisådär 25 minuter för att hamna på Timrå Ridstadion. Jag ska nämligen rida ridskole häst en gång i veckan i tre veckor. Första passet gick bra på denna för mig okända häst som jag aldrig suttit på tidigare. En del arbete för min del men en rolig och trevlig häst. Dessutom är han ju så söt så man bara smälter. 


När han stod uppställd såhär i spiltan medan jag fixade ordning honom "mufflade" han i luften med överläppen/mulen. Såååå söt! La ut en video på min instagram som ni kan kolla. 
Jag som är svag för bläsar... mmm, söta lilla Sky. 

Idag har jag även varit en så duktig bloggerska att jag tagit en såkallad "Dagens-outfit-bild". Om ni gillar den och vill se fler får ni gärna gilla inlägget eller lämna en kommentar så jag får lite bekräftelse och ego-boost. Tack på förhand! 

Anonym

Kolla inte in i kameran när du tar bilden!