Hoppsansa

I förmiddags var jag och mamma iväg till ridstadion för lite tränign i ridhuset. Satte upp två hinder som på en framhoppning. Han kändes fin hela passet, pigg och glad! Tanken med hela tillställningen var att vi skulle få; 
 
♥ Träna i ridhuset med bra underlag 
♥ Lite framhoppnignskänsla för att mentalt förbereda sig inför KM till helgen 
♥ Hoppa upp honom och se så det inte tar emot någonstans
 
Som sagt, allt kändes bra. Han är fortfarande som en liten soltorkad mask men han blir fantastiskt mycket bättre varje dag med lösgörande arbete och stretching. Han hoppade super fint och jag red ordentligt. Bara en gång som jag fick hjärnsläpp och åkte med, men annars gick allt bra. Började med låga hinder och höjde upp efter hand. Slutade med några höga språng och det känns sjukt bra inför helgen. Lätt och luftigt! NU måste vi bara träna så dressyren sitter. Men det ska vi la ordna. 
 
Införskaffade ny-begagnade benskydd och boots idag, de är i princip oanvända och jag fick de till ett väldigt bra pris. Han behöver ha boots men de han haft tidigare funkade inte så vi håller tummarna för dessa. Om de inte fungerar heller hoppas jag på att skydden iallafall kan hjälpa någorlunda. 
 
 
Sånt här skav har han mer eller mindre på alla fyra fötter och det är detta jag vill motverka. Egentligen inget han lider av vad jag märkt men det ser ju inte särskilt fint ut. 
 
 
Observera att det ser lite knasigt ut eftersom han har traktbrodd vilket gör att det ser ut som han står knasigt/får en vinkel på hoven/leden som han inte har normalt. Plus en massa hovskägg. 
 
 
Första gången jag körde själv med min "egen" bil. Gick bra!