Glossybox Maj

Detta är näst sista GlossyBoxen. Har avslutat min prenumenation eftersom jag tycker det börjar bli lite samma-samma och att jag då hellre lägger pengarna på skönhetsprodukter som jag faktiskt behöver och när jag behöver dem. Man ska komma ihåg att skönhetsprodukter också har bäst-före datum.
Men det kommer en Juni-box hem i min brevlåda ändå! Passande nog heter Juni-boxen "Ibiza Queen", jag var ju nyss där! ;) 
 
1. GLAZE VISAGE Loose Eyeshadow
Högpigmenterad ögonskugga som kommer i en lös och lätt formula. Du får den i en ljus guldfärgad nyans som passar perfekt inför sommaren. Du kan även använda denna nyans som en highlighter. 
Orginalprodukt 39kr/st
 
2. ETRE BELLE COSMETICS Aloe Vera Moisturizing Gel 
Återfuktande gel med aloe vera. Den oljefria gelen är berikad med liposomer som binder fukt och slätar ut huden, samt gör den mer elastisk. Kommer i en behändig storlek att ta med på sommarens semesterresa. 
Orginalprodukt 209kr / 40ml
 
3. COLORAN Permanentfärg för Ögonbryn 
Inför sommaren färgar vi gärna brynen för att slippa fylla i dem. Du får testa kultförklarade ögonbrynsfärgen från svenska Coloran i en begränsad upplaga framtagen exklusivt för alla glossies!
Orginalprodukt 79kr/st
 
 
4. MAKE UP STORE Nailpolish
Make Up Stores nagellack finns i oändligt många färger och fungerar lika bra på äkta naglar som konstnaglar. Nagellacket jag fick var dock turkost. 
Orginalprodukt 130kr/st
 
 
5. ACO Light Touch Mattifying Sun Face Cream SPF 20
Skydda ansiktet mot solens skadliga strålar med denna solkräm med förhöjt UVA-skydd. Krämen återfuktar utan att täppa till porerna och ger en matt finish så att du slipper glansig hy. 
Orginalprodukt 129kr / 50ml
Glossybox

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen! 
Det var översvämning av tårar på flygplatsen när vi skulle åka. Jag bestämde mig för att inte gråta, höll det, men var nära en gång haha... det var lite tråkigt att åka hem men glädjen när jag klev av planet och kom in på Arlanda och kände svenskmark under fötterna. Gick bokstavligt omkring och log. 
Åt McDonalds till lunch och sen blev det tåg hem, åkte baklänges men det gick förvånansvärt bra! Det var lite långrandigt på slutet, när man vet att det är nära och så tycker man det tar så ovanligt lång tid. 
Känner mig jätte yr, hela världen gungar. Kände likadant igår också, obehagligt. Ätit och myser med familjen nu. 
Snart ska jag visa alla grejer som jag köpte på Ibiza. Ska bara ha tid att ta kort. Även glossyboxen kommer upp inom en snar framtid! Har en produkt som jag blivit helt kär i!! 


Torsdag

Hejsan! 
Idag har vi gjort massa saker... vi började med att kliva upp 7 på morgonen för att bege oss mot hamnen för en båttur. Var måttligt irriterad då min spanjor inte tagit med något fika. Förväntades leva på vatten och luft i ca. 8 timmar. 
Sedan kom vi tillbaka och åkte hem till stan. Åt lunch och jag packade ordning resväskan. Duschae och begav oss ut på stan och mötte upp Jonas och hans spanjor. 
På kvällen var det avslutningsmiddag och jag har haft magkatarr hela kvällen. Inte särskilt kul, tror inte folk riktigt förstår att det gör gräsligt onr när magsyran fräter på magsäcken. Det är svårt att hålla god min och vara på toppenhumör. Nu ska jag sova för imorgon bär det iväg hem!