Sommaren är här

I helgen har sommaren tagit fart och är nu här på riktigt! Jag har solat på förmiddagarna och fortsatt läst första boken i fifty shades of grey serien. 
Insåg att jag är tvungen att läsa klart boken om jag ska förstå filmen. Saker och ting börjar klarna och det går upp för mig att filmen är helt värdelös, inte alls bra gjord! Inte konstigt att många blev så besvikna, så mycket detaljer (dialog och tankar) som blivit utelämnade att filmen blir rörig och svår att förstå/hänga med i. 
Jag har iallafall blivit lite brun och mer än vanligt tackvare en superprodukt som jag ska dela med mig av i ett annat inlägg! Nu gör det inte så mycket att jag jobbar stora delar av sommaren och missar massa soltimmar. Yeay!


Inte mycket kvar nu... måste snart börja på nästa bok! 

Falsterbo Collection by GinaTricot

 Sökte att få vara funktionär på Falsterbo Horse Show men har nu fått ett mail om att jag inte kom med. Tråkigt men jag ska dit och titta ändå hade jag tänkt! Jag har iallafall beställt lite kläder från Falsterbo Collection...
 
Det blev lite pengar men helt klart värt, fin kvalité, sköna, bra passform! Beställde S på allt utom Hoodien där jag tog M, vilket var tur annars hade den blivit kort i ärmarna! Köpte två höpåsar, tänkte att man kan ha grejer i de när man ska på tävling o så. Lite snyggare än vanliga ikeakassar. Jätte nöjd och riktigt snyggt med shortsen, hoodien och kepsen som matchar! Med andra ord.. det gör inget att jag inte fick va funktionär ;)
 
 

GlossyFavorit

I Maj månads Glossybox fick jag en produkt från märket Etre Belle Cosmetics "Aloe Vera Moisturizing Gel".
Den är återfuktande och slätar ut huden och förbättrar hudens elastisitet. Den fungerar! Först känns det nästan som man har ett jätte tunt lager med plast på huden men sen blir man så len och "spänstig" i huden. Fantastiskt!
Även om jag, 17 år gammal, knappast behöver en anti-rynk-kräm så är jag förvånad att det finns något som faktiskt fungerar. Bästa är att du inte behöver använda mycket produkt alls och därmed räcker en sådan här liten förpackning gott och väl! Rekommenderar den starkt! 
 
 
Ni hittar Glossybox Maj HÄÄÄR.