(ensam-) Hemmakväll

Ja, idag är jag ensam hemma. Mamma är på nån konferens och pappa och syster är i skidbacken och tränar. 
Hade Engelska tal idag, det gick faktiskt ganska bra! Skönt att ha det överstökat. På lunchen inhandlade jag två stycken täckstift från Apoteket (sådana som ska hjälpa mot finnar). Det var halva priset så därför köpte jag två! Tror jag betalade 47kr för båda, sjukt bra ju!! 

Idag fick Eldfot vila och lilla TurboTrollet fick komma ut en sväng! Hon kan va en liten buse ibland haha.. söthästen ♡ 
Nu ägnar jag mig åt mina favorit sysslor, skriva i mina kalendrar, dricker te och kollar på hästhoppning! Hej mitt vinterland, nu är jag här

Det bara öser ner snö utanför mitt fönster, vintern är verkligen här nu och det kommer mer typ hela tiden.
 
Idag blev det bara ett skrittpass, skulle behövt skidglasögon om det gått fortare. Han gick faktiskt bra, var lite seg i början och funderade säkert över när vi skulle börja trava, men tillslut pinnade han på jätte fint.
 
Nu väntas middag och plugg!
 
Har hittat lite "tävlingsgrejer" som det kliar i mina fingrar efter. Ska dock försöka sälja lite gamla grejer innan det blir några nya. Det känns iallafall lite bättre om man lyckats fått iväg sådant som bara ligger och samlar damm innan nya saker införskaffas. Dessutom blir det ju mer plats för de nya sakerna!
(nya Höökskatalogen kom ju idag...)
 
 
Hööks - Snö

Te, pepparkakor och WC

Hellu
Idag var det ett utomordentligt bra ridväder! Och ett utomordentligt bra skoterväder tyckte alla skoterförare.. Började med att rida ut en sväng idag, då kommer det tre stycken skotrar, bakifrån, han blir lite spänd och trippig men det går bra och han skrittar medan de kör förbi lungt. Sedan (mindre än en minut senare) kommer en skoter och möter oss. Detta tycker Eldfot är helt åt helvete och vägrar gå framåt och gör försök till att byta riktning bort ifrån den hemska maskinen. Den snälla skoterföraren stannar iallafall sin skoter så att vi får gå förbi, men Eldfot som tycker att skotrar är hemskt opålitliga springer snabbt förbi den så att den inte ska hinna hoppa på honom och bita honom i haserna.. 
 
På vägen till ridbanan möter vi en fyrhjuling, ett om möjligt ännu mer opålitligt fenomen än skotrar, här kör vi en ny taktik, går lungt tills precis vid mötet, då studsar vi iväg i galopp och matte får använda all sin övertalningsförmåga så att han ska våga stanna. 
 
Väl framme på ridplanen tar det en stund innan han kan lugna ner sig. Måste dock visa att han inte riktigt kommit över de hemska upplevelserna och bockar friskt när matte vill rida galoppdelen på dressyrprogrammet. Men tillslut så ger han sig och vi tar oss igenom hela programmet ganska så bra. 
 
Lyckligt ovetande om vad som komma skall, innan ridpasset:
 
Nu sitter jag och dricker te, har tittat lite på FEI World Cup (världscuphoppning) och var nyss och släppte ut hästarna som varit inne och torkat upp efter ridpasset.