Katten Kola

Det har hänt en del sen sist... 
Var på ridskolan i tisdags med Eldfot, ridhuset var ledigt och jag såg min chans till att få rida ordentligt. Det är tur man har körkort! I onsdags var jag också på ridskolan, red ridskolehästen Kajtek, en långsam fux-valack men som gick riktigt fint, fast superlångsamt. I torsdags var jag där på träning med Eldfot, han var lite småbusig och vi hade väl inte vår bästa dag.  
I torsdags fick jag även 2st julklappar, i förskott ja, ett längdskids-sätt och en ny mobil! Sååå himla glad!! Älskar min mega fina iPhone 6s i rosa/roséguld. Döda mig va fin den är och makalöst bra batteritid och en fantastisk kamera! Kollade nyss och den har för tillfället räckt 35timmar och 20min på en laddning, är inte det typ helt insane!? 
Igår (fredag) hade vi Nobelmiddag på skolan och när vi kom hem kollade vi det sista på idol. Kollade ni? Älskar att Martin vann, ska bli spännande att se om hans Robinson-kompis verkligen flyttar till finland. Dessutom är han ju grym så helt klart en värdig vinnare, Amanda kommer liksom bli signad iallafall. 
Idag har jag bakat pepparkakor och griljerat en julskinka hos Jonas och nu sitter vi hos en kompis och chillar. Vi tänkte dra på bio senare också. 
Typ världens sötaste, luddigaste och största katten kag sett ❤️