Hur svårt kan det va

Har ni läst om dramat kring Douglas Lindelöw på senaste? Först ägar twist och sedan en avstägning från att tävla. Jag. Blir. Så. Trött. och ändå känner jag starkt och är engagerad i utvecklingen av allt drama. 
Först och främst tycker jag att frågor och incidenter inom ridsporten över lag hanteras mycket dåligt. Flera gånger under bara detta året har man kunnat läsa på bland annat Hippson om; ryttare och ridsport händelser som blivit anmälda utan några egentliga belägg och konkreta bevis som fått konsekvenser för bland annat ryttare. Vissa domar har till och med tagits tillbaka eller ändrats i efterhand när sanningen börjat sippra fram och de med makten börjar få lite press på sig. Tack socialamedier. Alltså domar som lagts utan att verkligen gå till botten med vad som faktiskt hänt. Vad är det egentligen för korrupt gäng som styr och ställer i sådana här frågor? Jag får iallafall en känsla av att utredningarna inte är ordentligt gjorda och att inblandade, främst de som blir beskylda, behandlas väldigt orättvist. Att dessa inte får komma till tals eller att deras version inte förs i ljuset. Alla sådana här problem måste ses objektivt för att kunna behandlas på rätt sätt och båda sidor måste få sin röst hörd. Det är inte så det verkar gå till just nu iallafall. 
 
Jag längtar iallafall efter att hela detta Douglas dramat ska ta slut, när den där hunden grävs upp och sanningen kommer fram en gång för alla. Jag är väldigt övertygad om att Douglas inte är, iallafall inte den största, boven i det här dramat. Som vi alla vet är det inte ens fel att två träter, men familjen Lindelöw är ju mer än redo att faktiskt göra rätt för sig och allt i sin makt för att behålla hästen. Varför får jag då intrycket av att det är bara familjen Bladh's röster som väger i slutändan? Och om nu de äger halva hästen var, hur kommer det sig att, som det nu verkar, att Bladh's, med hjälp från kronofogden, har möjlighet att föra hästen till ett annat stall och hålla provridning, med försäljning som följd tanke-handling, utan att Lindelöws har något att sätta emot? Lindelöws äger halva hästen, alltså bestämmer de över halva hästen och därmed har Bladh's inte rätt att sälja mer än sin del utav hästen. Sedan finns det tydligen en tredje ägare mitt upp i allt, som inte blivit direkt påtalad tidigare. 
Att det dessutom verkar blivit en ren principsak från Bladh's sida att Douglas inte ska få ha hästen är ju bara så låg nivå, patetiskt och omoget. 
Kan dessa vuxna människor börja bete sig som såna, sätta sig ner lungt och sansat och prata ut om det här. Vad är det som faktiskt är problemet för var och en, lägg korten på bordet och lös det. Att domstol ska behöva besluta i sånt här är löjligt. De som sitter på sanningen är de själva och är de båda parterna bara ärliga går detta att lösa över en fika, tro mig. Det mesta finns säkert redan på pränt, prispengar, ägarandelar osv.
HUR SVÅRT KAN DET VARA!? 
 
Sen om det faktiskt är någon som medvetet vill sätta käppar i hjulen för Douglas ska bli väldigt intressant att se när detta kommer till sitt slut. Och om båda incidenter/intrigerna kan kopplas ska bli ännu mer intressant. Fram med popcorn skålen. 
 
Jag är inte så objektiv, men det är inte jag som beslutar heller. Jag hejar på och håller tummarna för OS-hoppet och ett grymt ekipage. #TeamDouglas
 
 
Bifogade några länkar som man kan läsa på och följa till relaterade artiklar om ämnet. På Hippson.se finns det massa artiklar om både ägartwisten och om Douglas avstägning.
Länk
Länk
Länk
Länk
Avstägning - Casello - Douglas Lindelöw - Hur svårt kan det va - Korrupt - Team Douglas - Ägartwist - Åsikter