HNY

Goddag alla fina läsare! 
Idag är jag glad. Sista dagen på året, jag har tack vare er samlat över 10 000 blogg-poäng och kan därmed en finare design, vilket jag ser framemot. Tittar ikapp Världscuphoppningen som sändes igår och ska fixa naglarna inför ikväll. Hade jätte ont i magen igår kväll så jag somnade i soffan ifrån allt, tandborstning, godnatt sms osv... Mår bättre nu och är jätte peppad inför 2016. Kvällen kommer spenderas med min absoluta favorit, min älskade pojkvän. Har ni sett att headern fått en fin Nyårs-touch!? 
 
 
Hoppas ni får en fin kväll och ett gott nytt år! 

Superfart

I förrgår var jag i spåret och åkte längdskidor för första gången sedan grundskolan och på kvällen var jag på Nöjeshallen och spelade laserdome med min pojkvän och släkt (typ kusiner och deras föräldrar). I morse var jag iväg till vårdcentralen och kollade upp vad det är för fel på mig.. men det är bara att härda ut förkylningen o så, lika dant med min blå tå. Ska strax ner till stallet och packa in hästen i transporten för att åka på tråning. Senare ikväll ska jag också rida ridskolehäst. 
 
Har börjat lyssna på Måndagspepp och är helt fast. Lyssnar ikapp massa avsnitt och det är bara så mysigt. 
 
 
Nu måste jag rusa ner till stallet. Bye 

Blå tår

Åh vilken mysig jul jag haft! Även fast det bara var snö på just julafton och resten av tiden har det varit is. Fått massor av fina presenter och spenderat tid med underbara människor. Tänkte kanske göra en liten video med alla fina julklappar jag fått, något som låter intressant? 
Blev hästtrampad på foten här om dan och nu har jag en blå tå med ett litet broddmärke.. Dessutom anar jag att en öroninflamation ligger på lur. Jag som nästan var frisk.. Jaja. 
Köpte Stallboken 2016 för lite julklappspengar så nu har jag börjat planera det nya året. Fick Hippsons ridböcker hoppning i julklapp så jag har kollat in en hel nya övningar som jag lägger in i planeringen så att varje pass blir mer strukturerat. Fett peppad!