Kyss mig, för helvete!

Idag har jag varit hemma från skolan.. har inte tid att vara sjuk. Sov knappt nånting inatt, var sådär mittemellan dröm och vaken, och hjärnan hade hakat upp sig på nån jäkla väska och flygplats och något om hur mycket den vägde osv. Snacka om helt knäppt, det är riktig "Mind fuck" enligt mig.
Så jag fick i mig lite fil och en frukt imorse. Sedan sov jag till klockan två ungefär.
 
Gav hästarna lunch och sedan har jag legat i sängen och hoppats på att kroppen ska skärpa till sig så att jag kan få något vettigt gjort. Känner mig lite bättre nu efter att jag fått i mig ordentligt med mat, även om kroppen protesterade vid intaget av den. Men jag behöver näring så den får protestera hur mycket den vill.
 
Har bröjat läsa Femtio nyanser av honom (första boken i Fifty shades of Grey triologin). Än så länge är den ganska bra, dock stör jag mig på att känslo beskrivningarna suger. För de används på ett sätt som inte passar in i själva situationerna, vanliga människor beteer sig inte på det sättet.
Jag förstår ju hur de menar, men ordvalet är fel. Känns som att översättningen inte är ordentligt genomarbetad och läst igenom i sin helhet innan de publicerade boken på svenska.
Men vi får se, kanske läser de på engelska sen, bara för att få se hur orginalet ser ut och ifall det bara är jag som inte förstår mig på den.
 
Har iallafall kommit till Kapitel Fyra såhär långt.
 
 
Efersom att jag inte mått bra idag så blir det ingen motionering av hästen. Kanske går ner och ryktar en stund sen, men jag måste hinna med att plugga lite spanska glosor.
Vill ju vara lite förberedd ifall jag ska gå till skolan imorn.
Dröm - Femtio nyanser av honom - Fifty Shades of Grey - Mind Fuck - Sjuk

GlossyBoxen är här!

Nu har min GlossyBox kommit! So happy.
Kunde dock inte bärga mig, så jag har öppnar och kikat på alla grejer. Men självklart kommer jag att visa er vad den innehåller.
Det kommer någon gång denna vecka. Måste få tid att fixa medans det fortfarande är lite dagsljus ute, annars blir bilderna inge bra. Ha tålamod ♥
 
 
Glossy Box - Glossy Box September - Glossybox

HM we love horses

Har mått jättedåligt idag. Haft ont i kroppen, varit hängig och mått illa.
Vet att det till största del beror på att jag sovit dåligt det senaste dygnet och inte ätit ordentligt heller.
Men nu känner jag mig lite bättre efter att ha sovit någon timme och ätit.
 
Red en ut en kortis förut, bara för att checka av och se hur han känns och vad vi ska jobba med den här veckan.
Han var stel och hård i munnen, så jag var lite besviken, men jag vet vad det beror på. Tillslut fick vi till en hyffsad vänster-galopp i en lägre form och han var väldigt mjuk och följsam när vi gjorde skolor (o.s.v.) när vi skrittade hem sista biten.
Denna vecka ska vi jobba med att han ska vara mjuk i kroppen, stretching och lösgörande. Få tillbaka kommunikationen och känslan vi hade vecka 38.
På Torsdag är det ju Piaträning som vanligt och då blir det ju en del markarbete och hoppning. Men jag tänkte köra den här övningen imorgon hemma:
 
 
 
Det känns som en avslappnad och inte allt för krävande övning, utvärdering kommer!