#naturare

Goddagens!
 
Idag kom Glossybox November! Vilket innebär att det snart kommer upp ett roligare inlägg som för en gångs skull INTE handlar om hästar ;)
 
Denna vecka har jag egentligen inte särskilt mycket plugg.
Vi har ett "faktablad" som vi ska skriva klart och ska lämnas in imorgon. På Torsdag har vi Matteprov och på fredag har vi en lektionsuppgift på Engelskan. Dock måste jag hinna göra klart allting då vi ska på skidläger denna helg och jag helst ska hinna med det mest läxorna till nästa vecka, eftersom att det inte kommer bli något plugg denna helg.
 
Nu har jag skrivit på Biologin och ska fika innan det är läggdags!
 
please let's snow
Fashion | Luxury | Beauty
👗💖💓💕💞Instagram photo by @badgaldopest1 DAILY INSPO FOR YOU - image Truth! 689
Love of the sea | via Tumblr
 
Lite Tisdags-inspiration från weheartit.com ♥
 
 

Utvärdering: KM 2014

God kväll bloggen!
I helgen har det varit klubbmästerskap och jag har alltså spenderat i princip hela helgen på ridskolan.
Lördag - Hoppning.
Vi hoppade 70 och 90cm. Där jag hade 90cm som min KM-klass. Han hoppade fint i båda klasserna, 70 var mest för att han skulle få lite självförtroende och få ta sig runt. Vilket gick jätte bra! Kom 4a, precis utanför placering.
90 gick jätte bra, blev dock inte placerad inom klassen, men resultatet räckte till en tredjeplacering i hela storhäst-KM (hoppning). Vilket var super duper roligt! :D
 
Söndag - Dressyr.
Egentligen vill jag inte skriva någonting om denna dag. Ska bara gå vidare och tänka framåt.
Alltså, det gick dåligt. Trött häst, spänt ekipage.
Jag har iallafall kommit fram till vad jag/vi ska jobba mer med.
 
- Rida mer dressyr i allmänhet. Men framför allt fortsätta mer aktivt med stärkande arbete och olika övningar som är balanserande.
- Vara med på fler dressyr tävlingar. Vi (främst jag!!) behöver få mer rutin på dressyren, dock är det svårt eftersom att THF oftast bara arrangerar klubbdressyrer två gånger om året. Ska hålla koll på de andra klubbarna här i kring och se till att vara med när de har "pay n' jump" fast med dressyr, eller någon form av klubbdressyr.
 
 
Lycklig häst, han fick ju inte vara med förra året då vi vann.. bubben ♥

Let's do this one last time

En timme tidig till skolan.. så är det att bo på landet. (bussarna går nästan aldrig)
 
Väntar på att klockan ska bli 10 så jag kan springa ner på stan och inhandla lite små saker.
Igår körde jag ett dressyrpass, red programmet. Tränade mest på vissa delar, som ökningarna. Spänd häst.
 
Sedan satte jag upp på Sture en kortis. Det är verkligen så himla roligt och nyttigt att få rida andra hästar ibland, man får liksom ett kvitto på vad man kan och vad man måste jobba på, själv som ryttare.
Ännu tydligare att det hänger på min noggrannhet och hur tydlig jag är med hjälperna. Sen är det så stor skillnad på häst och häst. Sture måste man var så himla lätt och tydlig med, man behöver inte göra jätte mycket, känns det som. Men han är så balanserad i sig själv så det blir mer pressisionsridning, vilket är väldigt roligt, särskilt på en sån fin och lydighäst.
 
Imorgon är det Piaträning och då är det verkligen 100% fokus. Tydliga hjälper och noggrannhet som står på schemat. Jag ska tänka på tyngden i stigbyglarna och att vara upprätt, hjälpa honom men inte göra saker i onödan, inte störa honom.
 
on wednesday we wear pink -