Bästa dagen på länge!

Igår (måndag) var en av de bästa dagarna på länge, en dag där allt flutit på bra och roliga och bra saker avlöst varandra! 
Det började med att jag fick träffa mina fina klasskamrater igen, mycket trevligt! De känns nästan som en extra familj.. 
Sedan så hann jag för en gångs skull göra klart de tal som var planerat för just den matte-lektionen! Heja mig! 

Jag fick övningsköra en stund på eftermiddagen, roligt och det gick ganska så bra också! 

När vi kom hem lagade mamma jätte god pasta och jag bakade en kladdkaka. 
Efter maten gick jag ut i stallet och red ett jätte bra dressyrpass på min fina häst! Det var sjukt bra på slutet, allt bara stämde! 

När jag kom in så fikade jag kladdkaka och skrev klart det sista på en uppsats/inlämning och lämnade in den precis i tid! WOHOO! 
Riktigt bra dag :D 

Sedan kom pappa in och berättade att han höll på att bli attackerad av en grävling, men precis innan den skulle bita pappa så flög Brorsan (min vovve) på grävlingen och jagade bort den! 
Min halv mesiga vovve kan minsann tagga till när det gäller! 
Varken pappa eller Brorsan blev skadad. 

Imorse har jag agerat veterinär och tvättat och lagt på en ny kompress på vovvens sår han har på rumpan. (Han har haft det länge, en fettknöl/cancerknöl som gått sönder och det har blivit som ett sår. Han var också hos den riktiga veterinären igår och de sa att det inte var något farligt.) 

Nu ska jag gå till skolan, tagga till nationella prov! 

Hoppas ni hade en lika bra måndag som jag och vi håller tummarna att tisdag blir lika bra! 

Hello darling

Satt och kikade lite på storhästar till salu och hittade denna 4a åriga skönhet! Inte många fyraåringar som är sådär fina och välutbildade!
Hade jag haft pengar så hade jag gärna köpt honom!
 
 
HÄR hittar ni annonsen!