Zumba inspiration

Hej! 
Håller på att kolla igenom lite SO och lyssnar på min Spotify lista "Zumba inspiration" blir så himla glad och peppad av den :D
  

LYSSNA PÅ DEN :D
 

¡Hola mis amigos!

Hola :) 
Sitter just nu i soffan och tittar på "Dagbok från en motorcykel" eller Darios de motocicleta som den heter på spanska.. Vi såg den på spanskan och nu gick den på tv så.. 
 
Jag är helt slut i kroppen, var i sidsjö och åkte sidor med Sanna, Anna och Linn. Det var himla roligt! 
Ramlade dock i slutet, det gick inte särskilt fort, var nåt konstigt gupp som jag inte såg. Vred om benet så nubbar jag ont i knäet och höften är konstig.. Hoppas det går över snart. 
 
Var ute oh red förut, det är ju tävling imorn. Red utan spö för jag får ju inte ha det på tävlingen iallafall.. Det gick inte så bra. Antingen så red jag skit dåligt eller så dumma han sig bara. Jag tror att det var lite av varje..... känns inte så kul inför imorn. Känner mig inte alls särskilt peppad, kommer nog inte ha så höga förväntningar. 
Det känns också överdrivet att ta på sig vita ridbyxor och kavaj.. Varför ska jag ha det? 
Jag har typ inga förväntningar och jaa.. Det känns bara patetiskt att jag ska hålla på att klä upp mig när det kan antingen bra eller helt åt skogen.  
Aja... 
 
Jag ska spara till en ny mobil, har bestämt mig nu.
Min nuvarande mobil har ett antal konstiga fel..  Så ja. 
 
Himla ointressant inlägg.. Hejdå 

Skulle blogga oftare om blogg.se appen ville fungera..

Hellu!
Ligger i sängen och borde sova..
Det är tävling på söndag, YEAY!!!
Super peppad och tränar dressyrprogram som en idiot (haha).
Har varit duktig och stretchat och masserar honom både igår och idag.
Red med Linda igår och det blev sen (typ bokstavligen) en heldag med Linda. Ridning, lunch, nagelfixning (TACK TACK!) och sen middag och zumba!
Himla roligt :)

Tog in honom idag bara för att mysa och borsta på honom, han blev så fin efter att jag borstat på honom i nästan en timme! Blank och fin och inte massa höboss i manen.
Sen tog jag ut honom en sväng bara så jag ska rida genom programmet lite. Passade på eftersom pappa hade skottat ridplanen (TACK!) han var himla fin, så synd att jag är så obalanserad när jag sitter ner så han blir störd. Måste jobba på min balans, MASSOR! Men det gick bra genom hela programmet. Lite krångel i galoppen så gjorde den en gång till efteråt, och det gick väldigt bra tycker jag.. Förutom att han blir lite busig i vänster galoppen och la in lite spark-bakut (haha). Men aja, bara han galopperar så ;)

Nu ska ska jag sova och imorn ska vi till skidbacken! Spännande eftersom jag inte åkt skidor sen december........
Godnatt! <3