waitn'

hola!
Sitter på stan och väntar på Ida, Jossan och Anna, vi ska äta lunch tillsammans innan vi ska dra iväg på kickoff till torpshammar!

Träffade andreas en kortis innan han var tvungen att skynda till jobbet. Gjorde min dag lite bättre, var inte på så bra humör förut. :P

kick-off tomorrow

Hej hej
Idag var första gången på väldigt länge som jag verkligen fick tänka i skolan, det var inte mycket, men lite grann iallafall. Jag har ju tjatat om att jag vill ha lektioner, göra saker och lära mig saker. Nu vet vi ju att om ca 4 veckor så kommer jag inte alls vilja gå till skolan och plugga en massa. Men just nu så känns det inspirerande att plugga..

imorgon åker vi iväg på kickoff till torpshammar, är inte super peppad. Men då kan man ju glädja sig med att det inte kan vara sämre än förväntat (hoppas jag).

Hoppas att skolan kan fortsätta att inspirera mig att göra bra ifrån mig sen när vi väl får arbete.

--------------------------------------

Eldfot var ovanligt fin för att vi tränade på ridplan och för att jag hade det vanliga bettet. Så himla nöjd med honom nu! Blivit så himla fin och det bästa är att han inte svettas så himla mycket som han har gjort förut! Det är ju ett bra tecken på bättre kondition och styrka, kanske dax att hitta på lite mer avancerade övningar snart? :D

Hoppas att ni är på ett toppen humör och att ni mår super bra!