Fuerteventura dag 3

Hej !
Ja .. Jag har inte så mycket att berätta om idag.
Jag har mest solat, pluggade lite matte och spanska på morgonen sen var solstolen mitt hem i några timmar innan jag begav mig mot gymmet! Har blivit rejält bränd på ryggen !
Imorn är tanken att vi ska på utflykt igen och det ska väl bli roligt :)
Upptäckte att mitt (nya rosa) mobilskal hade spruckit imorse, så var lite sadface över det.. Har ju inte haft det särskilt länge liksom :(((( ska se om jag kan köpa ett nytt imorn eller så om vi åker in mot stan ..
Aja, är på snudd till död nu och ska sova nu, natti <3

Fuerteventura dag 2

Idag har vi varit på utflykt nästan hela dan, och verkligen utflykt också!
Vi åkte genom halva ön !
Vi åkte typ halvvägs i ca en timme och stannade på ett hotell och käkade lunch, inte alls samma som på "vårat" hotell... Men äta bör man annars dör man! Sedan gick vi ner och badade en sväng i havet nedanför.. De var ljus sand på de stränderna vi va på idag, ja det låter konstigt men efter som att hela ön består av vulkaner så är den mesta sanden helt svart! Så den ljusa sanden kommer från Sahara öknen, sanden har alltså blåst från Sahara hit till Fuerteventura. Afrika ligger ju jätte nära här, från berget en bit från vårat hotell kan man se konturerna av de afrikanska fastlandet! Så det är himla häftigt tycker jag :)
Ja vad ska jag säga mer ? Jag har badat i Atlanten två ggr idag.. Andra stranden vi åkte till var huuuur lång som helst, och jag skojar inte, över en mil helt klart säkert mer!! Det var jätte stora vågor där, pappa och jag simmade ut en bit med vågorna. Men sedan när vi skulle tillbaka in så gick det bara inte.. Havet drog bara en längre ut hela tiden, jag simmade allt jag hade och försökte simma med vågorna in men blev helt slut direkt och fick nån sorts panik.. Trodde seriöst att jag skulle drunkna, usch! Har nog aldrig varit så rädd nånsin, det var en stund där som jag tänkte att, nu drunknar jag. Så himla äckligt ! Men efter mycket kämpande och rädsla och ett antal saltvattens kallsupar och att hålla tillbaka tårarna så kom jag så långt in att jag nuddade botten och kunde ta mig in..
Usch, usch usch !
Nä nu vill jag inte tänka på det mer :(
Godnatt <3