Easy A

Jag såg just filmen Easy A. Den gick på viasat, kanske nån mer som såg den ?
Jag rekomenderar den verkligen, den var väldigt bra och storyn var sjukt bra.
Hur man kan snärja in sig i lögner och påhitt, som inte alls är till din egen fördel. för att hjälpa andra.
En jätte bra film, helt klart se värd !

frågor

Vad gör du just nu?Sitter i köket och tråkar framför datorn, väntar på mat.

Var tror du att du är/gör om 1 år? Jag går väl i gymnasiet för hoppningsvis, kanske pluggar ? är hos en pojkvän ? Eller så är jag kanske i stallet och pysslar.

Vad ångrar du, om något, i livet? Hmm, vet inte riktigt, finns saker jag ångrat, ja. eller saker som jag tänkt att, jag skulle kunnat göra det på ett annat sätt osv. men inget riktigt stort som jag ångrar, mer att jag är irriterad över att jag var och ibland är naiv, korkad, och inte riktigt tänker efter ibland.

Hur kommer du gå klädd i vinter? Dunjacka! ett måste, fryser ju ihjäl annars. stickade tummvantar och halsduk, skor ? mina vita kängor eller de "nya" svarta skorna.

Vilka 3 saker är du beroende av? Min mobil, värme (oftast) och lypsyl, haha

Har du någon dold talang? Självklart! Jag är en riktig hejjare på att klanta till saker när jag är lat.. haha, nej jag vet inte.. jag är väl lite medelbra på många saker.

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg? Förra helgen var jag i Klövsjö på slalom läger, och körde omkull haha. hyfsat hel nu iallafall. Nästa helg ? hmm, vet inte ? Andra advent... får se om jag är hemma, eller hos nån kompis och myser.

Vad har du på dig just nu? Mysbyxor, nattlinne, och kofta .

Bästa skönhetsknep? hmm, skönhets sömn, men inte för länge då får man påsar under ögonen. Basta! då svettas man ut alla äckliga saker i huden. och ät rätt och sporta, du blir piggare och snyggare!

Vilka är dina planer för ikväll? Hemma, soffan, tv, äta god middag med familjen.

Vad äter du helst inte? Vit fisk, bläckfisk, tonfisk, räkor,fisk och skaldjur över huvudtaget. inte grodor eller sniglar heller.. eller skolmaten.

Nämn 3 bloggar du besöker dagligen? Dagligen ? nja, men bloggar jag kollar ibland är väl.. keela.se , ellasvanberg.blogg.se , nicholaihollesen.myshowroom.se , och alla mina kompisars bloggar :)

Har du haft ett förhållande som varat i över ett år? Nej det har jag inte, inte hunnit komma så långt, men jaja, jag har hela livet på mig liksom !

Bästa staden/landet du besökt . hmm, new york ? Fast jag tycker om spanien väldigt mycket också.

Vilken kändis får du höra att du liknar? eeh, vet inte ? vi brukar väl kanske inte prata om sånt ?

Tror du på gud? Både ja och nej, det är svårt att förklara. Men just nu känns vetenskapen mycket troligare.

Vad är din största rädsla? Jag vet inte riktigt, jag tycker inte att man ska behöva gå omkring och vara rädd. Man blir så begränsad. Jag har nog inget som jag är riktigt rädd för. Om man inte ska räkna med, spindlar, ormar, insekter, kryp, giftiga saker osv. Sjukdomar är inte så trevligt heller.

Nämn en sak du aldrig provat på. Bungejump ?

Vilka är dina favoritnamn? Alice, Agnes, Daniella, Mercedes m.f.l.

Hur/var vill du bo i framtiden? Jag vill bo i ett fint hus, helst med en ganska stor gård, så att jag kan ha hästar haha

Imorn börjar julkalendern! :D

Wihooo!
Imorn börjar julkalendern !! Pepp pepp pepp x))
dock är det andra skådespelare, fast det gör väl inte barnen idag så mycket för de flesta har nog inte ens sätt första julkalendern av "mysteriet på greveholm" , så jaja :P
 
Det känns super skönt att det är december imorn, och skolan snart är över för det här året. ååh, chill det ska bli med jullov !